Ett modernt nordiskt varumärke som dessutom är salongsexklusivt. Så kan man beskriva finska Four Reasons som med snygga förpackningar har tagit fram produkter för alla hårtyper. Från tjockt till tunt, för vardagen och festen. Alla produkter från Four Reasons Professional  är 100% veganska och även förpackningarna är valda utifrån en etisk ståndpunkt och består av återvinningsbara material till nästan 100%. 

I mineraler från döda havet har Saphira hittat en väg för att skapa naturlig och effektiv hårvård. Så mycket som 26 olika mineraler, varav 12 helt unika för det välkända vattnet, hjälper till att bland annat aktivera cirkulation i hårbotten, reparerar håret och skydda det mot stress och miljöskador.

Kampanjer & Erbjudanden

Det bästa shampoot o balsamet både Linda och Marina har testat – det säger ganska mycket!

Divine Shampoo & Balsam är berikade med 26 mineraler från Döda havet som ger håret nytt liv och näring. Denna formula kombinerar afrikanskt sheasmör, svart fröolja och essentiella mineraler som återställer och bibehåller ett friskt hår.

Ord. pris 250 ml, 199 kr.

Nu har vi kampanj på ett begränsat antal 400 ml för 299 kr styck!

🎁
 60% mer produkt för en skillnad på endast 100 kr! 🎁

199 kr

FOUR REASONS

Brilliant Color Shampoo

300 ml

Ett skonsamt rengörande och färgbevarande schampo som återfuktar håret samtidigt som det ger glans och volym till färgat hår. Den näringsrika formulan innehåller keratin och olivextrakt som stärker och konditionerar kemiskt behandlat hår. Schampot har ett pH-värde på 5,5 och en fräsch, fruktig doft av persika.

 199 kr

FOUR REASONS

Damage Control Shampoo

300 ml

Ett skonsamt rengörande och reparerande schampo som återställer hårets vitalitet och glans. Innehåller växtprotein som rekonstruerar och stärker behandlat och poröst hår samt extrakt från papaya, iris och sallatsspikblad som konditionerar håret. Håret blir mer lätthanterat samtidigt som det får ny styrka, återfuktning, elasticitet och flexibilitet.

 199 kr

FOUR REASONS

Silky Moisture Shampoo

300 ml

Ett skonsamt rengörande och intensivt återfuktande schampo för torrt och kemiskt behandlat hår. Schampot rengör håret samtidigt som det konditionerar, gör håret mjukt och flexibelt samt ger glans och vitalitet. Innehåller ärtprotein som stärker och förbättrar hårets skick samt betain som hjälper till att bevara en perfekt fuktbalans. Schampot har en blommig doft.

 199 kr

FOUR REASONS

Deep Cleansing Shampoo

300 ml

Djuprengörande schampo som effektivt avlägsnar rester av stylingprodukter och smuts från håret. Schampot är perfekt för dig som har en fet hårbotten, men även för användning innan intensiva och konditionerande behandlingar. Passar alla hårtyper.

 249 kr

FOUR REASONS

Color Mask Toning Treatment

200 ml

En serie med tonande, reparerande och återuppbyggande hårinpackningar i olika nyanser för färgat hår, som återupplivar hårfärgen och ger önskad nyans samt glans. Inpackningen är vegansk och den stärker färgbehandlat hår. Berikad med växtbaserat protein, aminosyror och hydrolyserad quinoa.

199 kr

FOUR REASONS

Brilliant Color Conditioner

300 ml

Ett färgbevarande balsam som återfuktar håret samtidigt som det reder ut och ger glans till färgat hår. Balsamet bibehåller hårfärgens glans samtidigt som det ger fukt och fyllighet. Den näringsrika formulan innehåller keratin och olivextrakt som stärker och konditionerar håret. Balsamet har ett pH-värde på 5,5 och en fräsch, fruktig doft av persika.

 199 kr

FOUR REASONS

Damage Control Conditioner

300 ml

Ett reparerande balsam som återställer hårets vitalitet och glans samtidigt som det reder ut håret. Innehåller växtprotein som rekonstruerar och stärker behandlat och poröst hår samt extrakt från papaya, iris och sallatsspikblad som konditionerar håret. Håret blir mer lätthanterat samtidigt som det får ny styrka, återfuktning, elasticitet och flexibilitet. 

 199 kr

FOUR REASONS

Silky Moisture Conditioner

300 ml

Ett intensivt återfuktande balsam för torrt och kemiskt behandlat hår som ger glans och volym. Balsamet reder ut håret samtidigt som det avlägsnar frizz, bibehåller en perfekt fuktbalans och gör håret mjukt och flexibelt samt ger glans. Innehåller ärtprotein som stärker och förbättrar hårets skick samt sheasmör som ger näring och gör håret mjukt. Balsamet har en blommig doft.

 199 kr

FOUR REASONS

No Yellow Shampoo

300 ml

Silverschampo med violetta pigment som neutraliserar oönskade gula toner i ljust hår. Perfekt för ljusfärgade och blekta hår men även för gråa och naturligt blonda hår. Håret lämnas med ett kallt och glansigt resultat. Schampot har en mjuk, fräsch och fruktig doft.

 229 kr

FOUR REASONS

Body Boost

250 ml

Volymspray som ger textur samt gör håret fylligt och gör att håret verkar synbart tjockare. Den fina finishsprayen lämnar håret mjukt med en naturlig volym samtidigt som den avlägsnar överflödigt fett från hårbotten för ett fräscht hår med volym. Stadga 4/6.

 229 kr

FOUR REASONS

Salt Mist

200 ml

Saltvattenspray som ger volym och textur samtidigt som den gör stylingen lättare samt framhäver vågor och lockar i håret. Saltvattensprayen är perfekt för att skapa en beach look eller om man vill ha en frisyr med mycket textur. Stadga 3/6.

 209 kr

FOUR REASONS

Smoothing Foam

100 ml

Konditionerande leave-in kräm i skumform som lämnar håret mjukt, konditionerat och flexibelt. Leave-in krämen är perfekt som en basprodukt innan föning då den ger en lätt och mjuk stadga med värmeskydd. Passar även bra för att ge långa hår den rätta stadgan samt jämna ut porositet i längderna. Krämen passar bäst till torra, grova och sträva hår. Stadga 2/6. Obs! Använd sparsamt på fina hår.

 209 kr

FOUR REASONS

Gel Glue

100 ml

Gelé som ger maximal och långvarig stadga och torkar snabbt. Perfekt för när man vill skapa wet looks. Stadga 6/6.

 209 kr

FOUR REASONS

Texture Wax

100 ml

Ett omformbart vax som ger en flexibel och stark stadga med textur. Vaxet är perfekt för korta hår och har en mjuk doft av fudge. Stadga 5/6.

 229 kr

FOUR REASONS

Working Spray

300 ml

Snabbtorkande hårspray som ger en flexibel och omformbar stadga med en naturlig finish. Hårsprayen ger en fin mist och är lätt att borsta ur. Stadga 3/6.

 229 kr

FOUR REASONS

Finishing Spray

300 ml

Snabbtorkande hårspray med en långvarig, flexibel och stark stadga som ger glans. Hårsprayen är lätt att borsta ur och tynger inte ner håret. Stadga 5/6.

 229 kr

FOUR REASONS

Invisible Dry Shampo

250 ml

Ofärgat torrschampo som ger fyllighet och lyft från hårbotten samtidigt som håret får en flexibel och sammetslen textur. Överflödigt fett från hårbotten avlägsnas och håret får en ren, fräsch känsla. Passar alla hårtyper och hårfärger. Stadga 1/6.

 229 kr

FOUR REASONS

Violet Styling Mousse

200 ml

Volymgivande stylingmousse med violetta pigment som neutraliserar gula toner och ger en diskret kall nyans på alla blonda hår. Håret lämnas sammetslent och fylligt samtidigt som det får en långvarig stadga. Moussen är en perfekt basprodukt för styling i blont hår. Stadga 2/6.

 229 kr

FOUR REASONS

Root Booster

200 ml

Värmeaktiverande root lifter som ger en långvarig och hård stadga med lyft till hårrötterna. Root liftern ger håret volym med en naturlig rörelse och är perfekt för att ge extra fyllighet till tunna hår. Stadga 5/6.

 229 kr

FOUR REASONS

Fiber Mousse

200 ml

Fibermousse som ger håret en flexibel och långvarig stadga och studs. Fibrerna i moussen ger stöd till frisyren samtidigt som de ger håret en naturlig rörelse. Håret lämnas med en hållbar volym och fyllighet samt med en flexibel stadga. Moussen skyddar mot värmen från föning och passar extra bra till tunt hår. Stadga 4/6.

 229 kr

FOUR REASONS

Multi-benefit Detangling Spray
250 ml

En värmeaktiverande root lifter som ger en långvarig och hård stadga med lyft till hårrötterna. Root liftern ger håret volym med en naturlig rörelse och är perfekt för att ge extra fyllighet till tunna hår.
Stadga 5/6.

 209 kr

FOUR REASONS

Fiber Wax

100 ml

Ett fiberrikt vax som ger struktur och en flexibel stark stadga samtidigt som det ger textur och definition. Fibrerna i vaxet gör håret elastiskt och gör att frisyren håller längre. Vaxen doftar fräscht av gröna äpplen. Stadga 4/6.

 229 kr

FOUR REASONS

Heat Shield

200 ml

Effektiv värmeskyddande spray som återfuktar och ger näring till håret samtidigt som den gör håret lättare att styla. Den konditionerande formulan förhindrar håret från att bli torrt och skadat av värmestyling. Håret lämnas med en långvarig och flexibel stadga. Stadga 2/6.

 229 kr

FOUR REASONS

Extreme Hold Spray

300 ml

Hårspray med en långvarig extra stark stadga som fixerar håret. Stadga 6/6.

 229 kr

FOUR REASONS

Dry Shine Spray

200 ml

Torr glansspray som gör håret mjukt och lent samtidigt som den ger en fin och naturlig glans. Glanssprayen kontrollerar frizz utan att tynga ner håret. Stadga 1/6.

 229 kr

FOUR REASONS

Cool Blonde Dry Shampoo

200 ml

Torrschampo med violetta pigment för blonda och gråa hår. Torrschampot neutraliserar varma toner i håret och ger det en kallare nyans. Överflödigt fett från hårbotten avlägsnas och håret får en ren, fräsch känsla. Torrschampot ger fyllighet och lyft från hårbotten samtidigt som håret får en sammetslen textur. Stadga 1/6.

 249 kr

SAPHIRA

Volumizer

125 ml

Volumizer är berikad med mineraler från döda havet, vitamin E och proteiner som ger lyft, textur och volym till håret utan att tynga ner. Sprayen återställer, förbättrar och lämnar en mjuk och silkeslen känsla i håret. 


 229 kr

SAPHIRA

Mineral Pomade

70 ml

Mineral Pomade ger en mjuk men stark stadga som håller länge. Pomaden är berikad med mineraler från döda havet som vårdar håret samtidigt som det ger glans. 


 249 kr

SAPHIRA

Moisturizing Curl Cream

250 ml

Moisturizing Curl Cream är en fuktgivande leave-in kräm för naturliga lockar och vågor som definierar, ger näring och bekämpar frizz. Berikad med mineraler, ren keratin och vitamin E som återfuktar lockarna och ger ett fint, friskt utseende.


 229 kr

SAPHIRA

Mineral Clay

70 ml

Mineral Clay ger textur, definition och stadga med en matt finish. Leran är berikad med mineraler från döda havet, jojobaolja, tea leaf-olja och rosmarinextrakt.


 289 kr

SAPHIRA

The ONE

150 ml

Leave-in spray gjord för alla hårtyper som reparerar skador från värme, styling eller miljöskador. Berikad med ren keratin och mineraler från döda havet. Innehåller värmeskydd och anti-frizz samtidigt som den är färgbevarande. Sprayen verkar utredande, förbättrar resultatet vid plattning och förebygger brutna toppar samtidigt som håret får en fin glans med volym.

 199/299 kr

SAPHIRA

Divine Shampoo

250 ml/400 ml

Ett återfuktande schampo för vågigt och lockigt hår. Formulan kombinerar afrikanskt sheasmör och svart fröolja med essentiella mineraler som återställer och bibehåller ett friskt hår. De naturliga mineralerna rengör försiktigt samtidigt som de ger näring åt håret. Innehåller 26 mineraler från Döda havet som stärker hår och hårbotten samt ger glans. Paraben- och sulfatfritt.

 199 kr

SAPHIRA

Keratin Moisturizing Shampoo

250 ml

Paraben- och sulfatfritt, färgbevarande schampo som återfuktar normalt till torrt hår. Schampot är berikat med 26 aktiva mineraler från döda havet samt rena keratinextrakt och vitamin E. Håret får lyster och vitalitet samtidigt som det blir mjukt och lent.


 289/389kr

SAPHIRA

Divine Mineral Mud

250 ml/500 ml

Djupkonditionerande och återfuktande inpackning för vågigt och lockigt hår. Inpackningen är berikad med 26 mineraler från Döda havet kombinerat med afrikanskt sheasmör och svart fröolja, som reparerar och återfuktar skadat hår. Håret stärks och får näring samtidigt som det blir mjukt och glansigt.


 199/389 kr

SAPHIRA

Divine Mineral Serum

30 ml/100 ml

Återfuktande serum som stärker och ger näring till vågigt och lockigt hår. Serumet avlägsnar frizz samt har en mjuk och lätt konsistens som varken tynger ner håret eller känns oljig samtidigt som håret lämnas lättare att styla. Innehåller 26 mineraler från Döda havet som gör håret mjukt och ger det elastisitet samtidigt som lockarna håller sig fina.


 199/299 kr

SAPHIRA

Divine Conditioner

250 ml/400 ml

Ett återfuktande balsam för vågigt och lockigt hår. Formulan kombinerar afrikanskt sheasmör och svart fröolja med essentiella mineraler som återställer och bibehåller ett friskt hår. Innehåller 26 mineraler från Döda havet som stärker hår och hårbotten samt ger glans. Parabenfri.


 199 kr

SAPHIRA

Keratin Mosturizing Conditioner

250 ml

Ett paraben- och sulfatfritt balsam som återfuktar normalt till torrt hår. Balsamet är berikat med 26 aktiva mineraler från Döda havet samt rena keratinextrakt och vitamin E. Håret får lyster och vitalitet samtidigt som det blir mjukt och lent.


HEMLEVERANS

Under rådande omständigheter erbjuder vi kostnadsfri hemleverans av styling- och hårvårdsprodukter inom Knivsta/Alsike närområde. Betalning med Swish eller kortbetalningslänk.

Eller ring till salongen för mer information, 018 - 34 54 94

Telefontid: alla vardagar 11.00 - 18.00Du kan också gärna använda kontaktformuläret så kontaktar vi dig.