Singlefransar


018 - 34 54 94


Gredelbyvägen 2D (mittemot Systembolaget), 741 42 Knivsta

Fransförlängning


Vill du se exempel på det jag gjort på tidigare kunder gå gärna in på min instagram @mirjamiramakeup


Vid ditt första besök går vi tillsammans igenom vad du har för förväntningar och önskemål på form längd och volym. Vi utgår bland annat ifrån dina egna fransars naturliga längd och kvalitet. Ett fullset kan ta uppemot 3 timmar.

Jag sätter generellt mellan 80-150 fransar på vartdera öga. Detta beror helt på hur mycket mogna fransar, och vilken växtcykel du har. Detta avgörs av gener, ålder och tidigare skötsel av dina fransar. Efter varje fransförlängning räknar jag fransarna för att se hur många fransar som är satta och för att hålla koll på att de sköts rätt.


De fransar jag jobbar med är Faux mink och Flat/Ellipse lash 0,15mm och 0,20 7-15mm långa.


Påfyllning görs efter ca 3-4 veckor för att behålla fylligheten. Vid en påfyllning räknas fransarna som är kvar för att hela tiden ha koll på kvalitet och skötsel. Sedan skalas de fransar som sitter dåligt av innan jag börjar sätta nya. Så att du kommer härifrån med helt fräscha fransar som sitter som dom ska.


Innan förlängningen påbörjas görs dina fransar rent, antingen med en primer eller med bakpulvermetoden. Detta för att få bästa hållbarhet, franshälsa och hygien. Mellan varje kund desinfekteras alla verktyg för bästa hygien.För dig med extra känsliga ögon kan jag erbjuda ett sensitive-lim. Se viktigt att veta.


Jag gör inte påfyllningar på andras jobb.


Om du har ljusa fransar så rekommenderas att du färgar dina fransar först. Både för att dina över och underfransar ska se enhetliga ut samt för enklare applicering.

Se viktigt att veta.


För omyndig person krävs målsmans godkännande. Skriv gärna ut vår blankett och lämna till oss när du kommer till salongen.


OBS! Om du mot förmodan skulle få en överkännslig reaktion så erbjuder jag gratis borttagning på salongen eller i ditt hem (om du bor i centrala Knivsta).

Behandling

Pris

Fransförlängning fullset

1 200 kr

Fransförlängning påfyllnad (upp tom. 4 veckor)

680 kr

Fransförlängning påfyllning sensitive (upp tom. 3 veckor)

680 kr

Fransförlängning (borttagning)

250 kr

Viktigt att veta


Läs innan du bokar din behandlign här finns även skötselrådLäs mer>>

Forsbyvägen 10F (Särsta torg), 741 40 Knivsta | 018-34 54 94 | info@klipphornansbc.se | © 2018 Klipphörnans Beauty Center