Dermapen

018 - 34 54 94

Forsbyvägen 10 F (Särsta torg), 741 40 Knivsta

Dermapen-behandling av acneärr och åldrad hud


Dermapen är en avancerad, fraktionerad nålningsbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. En behandlingsteknik som använder sig av 12 sterila och tunna nålar för att vertikalt penetrera huden genom ett vibrerande nålhuvud. När munstycket flyttas över hudytan stansas tusentals mikroskopiska kanaler som stimulerar den naturliga kollagenbildningen. Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden,så att den får en utomordentlig boost samtidigt som kollagentillväxten ökar.


Dermapen är så avancerad och säker att den kan användas på känsliga områden tex nära ögon –ögonlock och näsan. Denna supermetod har minimalt med konvalescens om man jämför med fraktionerad laser.


En behandling tar ca 30 minuter för hela ansiktet.


Det går även bra att tex bara behandla vissa områden.  


Pris för en behandling: 1595 kr för hela ansiktet

Pris för behandling av vissa områden: 750kr

Dermapen rekommenderas för behandling av:


Åldrad hud, fina linjer och rynkor

Acneärr

Röklinjer runt läpparna

Skin-tightening och föryngring

Bristningar

Pigmenteringar och solskador

Stora porer

Ytliga blodkärlHur många behandlingar behövs?


Beroende på vad du vill behandla och uppnå behövs olika många behandlingar. Generellt rekommenderar vi en kur på 4-6 behandlingar. Det är individuellt hur många som just du behöver och därför kan vi inte ge exakt antal för att uppnå just dina önskemål. Det ska gå ca 4-6 veckor mellan behandlingarna. Dermapen passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras hela året om.


 

När kan jag se resultat?


Du kan se resultat redan efter en behandling. För mer långvarigt och markant resultat behövs en grundkur som minimum. Huden fortsätter att byggas upp i ytterligare 6-12 månader efter avslutad kur.KONTAKTA YVONNE ÖSTLING DIREKT FÖR BOKNING & MER INFO


Telefon: 073-9698477

E-mail: yvonne.ostling@telia.com

Forsbyvägen 10F (Särsta torg), 741 40 Knivsta | 018-34 54 94 | info@klipphornansbc.se | © 2018 Klipphörnans Beauty Center